TEAM / DIRECTIE
030ARCHITECTEN wordt geleid door de Duitse architect Evelyn Galsdorf-Kraal, die na een aantal jaren werkervaring binnen verschillende Duitse en Nederlandse architectenbureaus begin 2010 het bureau oprichtte.

WERKWIJZE
Samenwerking staat onlosmakelijk aan de basis van het succes van een project en is 030ARCHITECTEN voorstander om zo vroeg mogelijk krachten te bundelen en daarmee kennis en kunde te optimaliseren. Samenwerking betekend ook dat opdrachtgever en uitvoerende partijen samen met de architect ervoor zorgen dat de kwaliteit en het afgesproken doel qua duurzaamheid gewaarborgd wordt.

030ARCHITECTEN heeft een netwerk opgebouwd met verschillende disciplines in de bouw zoals o.a. tekenaars, constructeurs en adviseurs. Voor elke ontwerpopgave, klein of groot, kan zo een optimaal projectverloop als team aangeboden worden.

Voor 030ARCHITECTEN is het verder van groot belang dat al vanaf de eerste schetsen heldere en aansprekende presentaties gemaakt worden die afgestemd zijn op de specifieke doelgroep van elk project. Daarom wordt al vroeg in het ontwerpproces in 3D gewerkt om een groot draagvlak bij alle betrokken partijen te creëren. De werkwijze van 030ARCHITECTEN is gebaseerd op het in teamverband werken met BIM (building information model).