Locatie

Uithoorn (NL)

Functie

retail / winkelcentrum

Fase

ontwerp en oplevering 2013

Opdrachtgever

bedrijf

Omschrijving

De entree vanuit de parkeergarage naar het winkelcentrum zou vernieuwd worden en een moderne uitstraling krijgen. In deze toegang bevindt zich een rolpad die ook geschikt is voor het gebruik met winkelwagens.

Qua materialisatie loopt het nieuwe plafond van de eerste verdieping door via de achterwand naar het plafond op de begane grond. De overgangen worden door middel van concave en convexe rondingen uitgevoerd en houden rekening met bestaande installatiekanalen. De verlichting benadrukt de doorlopende vlaktes door dat de armaturen zowel aan plafond als ook de achterwand geplaatst zijn. Door het gebruik van lijn-armaturen wordt de ‘bewegingsrichting’ versterkt.

De zijwanden zijn van onderhoudsvriendelijk tegelwerk voorzien waarin de horizontale belijning met nadruk op de bewegingsrichting terugkomt.